• BANNER
  • Banner Peka B40
  • Banner Utama
  • Banner Like Facebook JKNM
BANNER1 Banner Peka B402 Banner Utama3 Banner Like Facebook JKNM4

Pengumuman

Penganugerahan Tokoh Maal Hijrah Peringkat Kebangsaan Bagi Tahun Hijrah 1442 keatas YBhg Tan Sri Dato Seri Dr. Noor Hisham Abdullah, Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia 

 20 Ogos 2020
Tahniah daripada warga kerja Jabatan Kesihatan Negeri Melaka di atas pemilihan YBhg Tan Sri Dato Seri Dr. Noor Hisham Abdullah sebagai Tokoh Maal Hijrah Peringkat Kebangsaan Bagi Tahun Hijrah 1442.

Penganugerahan Darjah Kebesaran Pingat Panglima Setia Mahkota (P.S.M) yang membawa gelaran "Tan Sri" kepada YBhg. Tan Sri Dr. Noor Hisham Abdullah, Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia 

 17 Ogos 2020
Setinggi-tinggi tahniah kepada YBhg. Tan Sri Dr. Noor Hisham Abdullah, Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia atas Penganugerahan Darjah Kebesaran Pingat Panglima Setia Mahkota (P.S.M) yang membawa gelaran "Tan Sri" daripada wargakerja Jabatan Kesihatan Negeri Melaka.

IKLAN JAWATAN KOSONG SECARA PEKERJA SAMBILAN HARIAN (PSH) : PENOLONG PEGAWAI PENERANGAN (S29) 

 21 Ogos 2020
Sukacita dimaklumkan bahawa jabatan ini sedang mengadakan urusan pengambilan perkhidmatan Pekerja Sambilan Harian bagi jawatan Penolong Pegawai Penerangan (S29)dengan kelayakan Diploma dalam bidang Sains Sukan/ Sains Sosial/ Kesihatan / Pendidikan yang diiktiraf oleh politeknik-politeknik tempatan atau setaraf dengannya, di Jabatan Kesihatan Negeri Melaka ;- 4 kekosongan.

Aktiviti

Majlis Apresiasi Pencapaian Cemerlang Pengurusan Aduan KKM Tahun 2019  

 13 Ogos 2020
Tahniah diucapkan keatas kejayaan Anugerah Pengurusan Aduan Cemerlang Tahun 2019 yang diterima oleh Hospital Melaka dan Anugerah Prestasi SiSPAA Tahun 2019 oleh Jabatan Kesihatan Negeri Melaka. Penyerahan kedua-dua anugerah tersebut telah disempurnakan oleh YBhg. Dato' Mohd Shafiq Bin Abdullah, Timbalan Ketua Setiausaha (Pengurusan) Kementerian Kesihatan Malaysia di Majlis Apresiasi Pencapaian Cemerlang Pengurusan Aduan KKM Tahun 2019 di Dewan Putra Perdana, Hotel Pulse Grade Presint 1, Putrajaya.

Majlis Penyerahan Projek Klinik Kesihatan Jenis 2 (Delima), Batu Berendam Daerah Melaka Tengah yang telah diadakan pada 8 Ogos 2020 dengan disaksikan oleh Menteri Kesihatan Malaysia, DatoSri Dr Adham Baba. 

 09 Ogos 2020
Sekitar Majlis Penyerahan Projek Klinik Kesihatan Jenis 2 (Delima), Batu Berendam Daerah Melaka Tengah yang telah diadakan pada 8 Ogos 2020 dengan disaksikan oleh Menteri Kesihatan Malaysia, DatoSri Dr Adham Baba.

Majlis Anugerah Perkhidmatan CemerlangTahun 2019 Bahagian Kesihatan Pergigian Negeri Melaka pada19 Ogos 2020 bertempat di Dewan Seri Chendana, Ayer Keroh, Melaka. 

 19 Ogos 2020
Majlis Anugerah Perkhidmatan CemerlangTahun 2019 Bahagian Kesihatan Pergigian Negeri Melaka pada19 Ogos 2020 bertempat di Dewan Seri Chendana, Ayer Keroh, Melaka.

Kunjungan Hormat Kepada Tuan Yang Terutama Negeri Melaka, Tun Datuk Seri (Dr.) Hj. Mohd Ali Bin Rustam sempena pelantikan T.Y.T Negeri Melaka yang ke 7.  

 30 Julai 2020
Sekitar kunjungan hormat kepada Tuan Yang Terutama Negeri Melaka, Tun Datuk Seri (Dr.) Hj. Mohd Ali Bin Rustam sempena pelantikan T.Y.T Negeri Melaka yang ke 7.

Sekitar Majlis Perhimpunan Bulanan Bulan Ogos 2020 yang telah dianjurkan oleh Bhgn. Farmasi JKN Melaka 

 19 Ogos 2020
Sekitar Majlis Perhimpunan Bulanan Bulan Ogos 2020 yang telah dianjurkan oleh Bhgn. Farmasi JKN Melaka pada 19 Ogos 2020 di JKN Melaka.

Apa Kata Anda?

Apakah AZAM TAHUN BARU 2020 anda?
   
Data Terbuka
Data Terbuka
Arkib Elektronik
Arkib Elektronik
Peta Laman
Peta Laman
Laporan Perkhidmatan Online
Laporan Perkhidmatan
Online
Kajian Kepuasan Pelanggan
Kajian Kepuasan
Pelanggan
Maklumbalas Pelanggan
Maklumbalas
Pelanggan